السلام عليكم ✿ اللهم صلّ على سيدنا محمد وعلى آله

Once you entered my blog , Please-Be-Decent ;) Malaysians are polite, right ?

The Sweetest Owner ✿

Foto saya
فطين اميرة ♥ She's not an artist nor a novelist. But she's just an ordinary girl who loved to write and talk. And it's okay to read her entries. People, thanks for dropping by here.

Moments ✿

Where's your effort ?

Assalamualaikum wbt.

Harap-harap semua berada dalam kondisi yang sihat. In Shaa Allah ;) Wahaii warganegara Malaysia sekalian, aku rasa semua dah sedia maklum kan pasal habit Israel laknatullah ni. Tapi.. The question is, apa usaha kita untuk bantu relatives Islam kita kat Gaza tu ? Fikir. Fikir. Fikir cepat.

Take your time to think . Hmm.

" Eh man, Wa bukan nye kaya gila nak bantu derma kt Gaza tu. Wa cikai woo. "

Yahhhh bro , rileks lah. Banyak ways kut kau boleh guna selain derma. Kan ? Kan ? Contohnya macam berdoa. Ingat beb , Allah swt tengok usaha kita dan bukannya natijah. Dan kalau Allah tak makbulkan doa kita, sentiasalah berbaik sangka dgn Dia kerana sebenarnya kita sedang diuji oleh-Nya ;)

Let us listen to this song , We will NOT go down by Michael Heart ---------


 



Mari kita menadah tangan dan berdoa untuk relatives Islam kita di Gaza :

"Allahummansur Ikhwaanina al Muslimiin, Wal Mujaahidiin Fi Falistiin, wa fi Ghaza, Wa fi Misr, wa fi Suriiya, wa fi Kulli Makaan, wa kulliz zamaan.."


"Ya Allah, bantulah saudara2 kami yang beragama Islam dan para pejuang di Palestin, di Ghaza, d Mesir, dan di Syria, dan di seluruh tempat dan masa..."


Amin ya Rabb .

Kamsahamnida. شكرا .Terima kasih. Sayang youolls !

3 ulasan:

Kumbang Jingga berkata...

betul tu..kita leh doa kan...even usaha kita sekecil zarah pun dikira

Sweet ;) berkata...

Benar kak :)

♥ Miss A ♥ berkata...

ya Allah , lindungilah mereka .. Aaamiin :)
*nice entry :)