السلام عليكم ✿ اللهم صلّ على سيدنا محمد وعلى آله

Once you entered my blog , Please-Be-Decent ;) Malaysians are polite, right ?

The Sweetest Owner ✿

Foto saya
فطين اميرة ♥ She's not an artist nor a novelist. But she's just an ordinary girl who loved to write and talk. And it's okay to read her entries. People, thanks for dropping by here.

Moments ✿

G E D I K .

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia .

(Mood : Malas nak speaking )

Siape yg gedik NOW ?
Rajin sungguh Mia tulis entri pepagi butaa ni . Yaa . since malam sudah tuaa kann, JOM start membaca. GEDIK tu ape ? Yess . Mengada-ngada . Dan exactly itu memang sifat perempuan okayy . Naturally ! So kaum lelaki tak payah laa nak mengutuk-caci- or so ever kat kami yee . Alhamdulillah. Bertambah pahala kami :) It's fitrah and normal untuk melihat perempuan yang gedik. kann ? eh wait . tapi ade jugak lelaki yg gedik kann . Nahh . Wallahhualam..

Yess Mia sedarr . Terima kasihh ~

Kepada kaum gedik , Mia tawu korang ni memang gedik macam Mia. I admitted tht I'm gedik . Yess. Tapi tolong lah cover sikit keGEDIKkan korang tu . Mia nasihatkan ni untuk diri mia jugak . I'm not 100% perfect. Hee~ Mia tabik( gua caya sama lu )laa kat kawan Mia ni. phewww . Nak tawu tak ? Tak nak sudaaa . Dia gedik dgn budax perempuan jeeee . Betul . Tak tipu. Tipu dosaaa. Good action sayangg .

euwwww. gedikkkk ~ HAHA
 Saudari-saudari sekalian, gunakan lah sifat gedik tu di tempat yg sesuai yee . Kira okayy laa kalaw gedik dgn mama papa sister brother . Terbaikk laa tuu.  Gedik depan Mia takpee kot . HEHE . Kalaw slh sorg kawan korang menggedik DEPAN korang kan, korang jgn lah marah dia . Ish3. Dia menggedik depan lelaki, korang marah. Menggedik depan korang pun, MARAH jugak. Masalah negara betul laa . Haiss . Layan jelaa kawan korang yg gedik tu yee. Last but not least, Janganlah nak menggedik depan org yg tak sepatutnya.

Pesanan ini ikhlas daripada saya : Mia :)
p/s : Tagline YUT : Gedikk ! AHA .. mengantukkkkk . Mia daa tulis entri ni laa abg
Kamsahamnida. شكرا .Terima kasih. Sayang youolls !

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

AWAK memang gedik laa famie :)

fatinmyra Sweet :) berkata...

HAHA . Terima kasih anomyous :P

mia berkata...

GEDIKNYE kakak aq !!
Tapi comeyl kan ??????????

ADMIN berkata...

biase jer doe....
ana
akallam
u
r
so
very
0vER!!!!!!

MIA berkata...

>.<

<_>

MIA berkata...

<.>

<_>

+.+

HyE

HONEYMONEY berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Red berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.