السلام عليكم ✿ اللهم صلّ على سيدنا محمد وعلى آله

Once you entered my blog , Please-Be-Decent ;) Malaysians are polite, right ?

The Sweetest Owner ✿

Foto saya
فطين اميرة ♥ She's not an artist nor a novelist. But she's just an ordinary girl who loved to write and talk. And it's okay to read her entries. People, thanks for dropping by here.

Moments ✿

Birth - D A Y

LOL. Hari ni malas laa nak speaking . Tehee~ cakap melayu sahaje okayy ?

Pada 8 April 2011 , fatin amirah tidur awal . Sebab . . entahh . tidak dapat dikenalpasti. Lepas dah annoucement tutup lampu dorm , fatin amirah tertunggu-tunggu untuk orangg yang disayangi datang . wish birthdayy lah . Maka , pada pukul 12. 05 malam , ALYA AMIRA + AINA AMEERA + NADIAH SYAHIRAH punn datang . Mereka telah mewangikann FA dengan BEDAKKK ! HAHA . geramm sungguh ! Tapi serunuk .. Yelaa. bangun2 tengok ade kelibat 3 orang kat tepi katil. HUHU. Terima Kasihh korang . FA SAYANG double triple and so on kat korang bertiga . 
dan pada hari tu jugak adalah Birth-day >DEENA FARHANA< aka kembar FA . Yahhh. kami same-same sudaa besarr !! Jangan lupe taw. FA sayang Deena jugakk ;)




KEMUDIAN , AIDA datang kat katil . Dia berkata "Happy Birthday Famie. Aq sayang kaw. Moga panjang umur. " Teehee~ Dia kiss FA tu. Ohhh. Dah lah kat sekolah dia nyanyikan lagu HAPPY BIRTHDAY kat FA dengan gaye dia yang cooommeeelll gilak ! Thanks Aida sayangg :)


Lepas itu , FA pergi dekat katil kak Jieha . Nak pulangkan pin tudung . tengok2 kak Jieha belum tidur . OMG . Part ni paling SWEET . Kak Jieha peluk FA ckp "Happy Birthday FAMIE ." Mase tu FA rase macam ade seorang kakak yang baik sangat2. Terharuuu .. Tenkiu kak Jieha. LOVE you more . 
Dannnnn..
Tidurlah FA dengan linangan air mata di katil.
Tak taw ape yang sedih sangat malam tu. Maybe sebab dia tak wish kut . Hmm. Nak buat macam mane kann .


Kamsahamnida. شكرا .Terima kasih. Sayang youolls !

2 ulasan:

E_QA berkata...

haha! serve u right!

fatinmyra Sweet :) berkata...

HAHA ! kuang asammm (: